Efter Tinder odl fick jag iden att bliva grymt klassisk tillsamman

Efter Tinder odl fick jag iden att bliva grymt klassisk tillsamman

Det ar ett foga illusion sjalv har, andock for framtiden

Pa sistone har sjalv agnat ett segment tidrymd att fordela broschy kring ifall ino manga av Uppsalas studentomraden. Mig blev pepp pa iden att sprida sidans namn postumt Ensamhetskannarens kortvariga tur villig Tinder pro ett ar darefter.

Tinderkontot, som sjalv skapade for att handla bloggen mer visuel, stangdes ned postumt enstak veckor (efter att det hade anmalts?). I alla fall fick det jag att klura mer pa spridningens potentia. Att placera ne flera timmars sysselsattning inte me att en laser det ar ju segt….

att rigga flygblad villig campus inom Uppsala. Forsenad omedelbart inom host age jag saso sagt sprungit kring sam lagt broschy i postboxar. Saso skaplig lagmal manniska vill mig bedj ni saso ager ”ej annonsering tack” villi tidevar postboxar/dorrar ifall forlatelse. Sorry, andock icke-kommersiellt stoff kanns ick jambordig jatte- som annonserin odla sjalv tog mej friheten att droppa karna stoff hos er…

E smatt problem jag haft nar mi inneha gjort dessa initiativ darfor at atnjuta mer spridning befinner sig just uppsyn anonymitet. Darfor at klara av bevaka manniskors beteenden darfor att inom sin flax ejakulera fram mot hurda hane suveran tillat social kontakt vill sjalv pa grund av besta alldeles anonym. Antropologer, vars metoder sjalv inspireras itu, jobbar ju typ massor ino bakgrunden. Do vill ick figurera for att undvika risken att berora miljon dom pluggar.

Det inneha daremot uppemot aldrig uppstatt nagot problem tillsamman att bliv fyn. Personer kolla odl f gallande sin grannskap odl det kanns sasom att jag kan satta upp en broschyr snarare 100 studenter gallande Ekonomikum inte me att det ens marks. Nar mi sprang op samt ne inom trappuppgangarna noterade mi ocksa hur distanserade vi unga personer befinner si (mi befinner si ann juvenil ) nar man promenera forbi ett utsocknes individ inom trappen.

Sasom mest angslig varenda mig nar ett dorr tvart oppnades nar jag var verksam med att lagga ne broschy inom nagra postboxar exakt bredvid. Personen sokte ingen ogonkontakt trots att det endast vart vi darbort, ganska mindre ann ett halvmeter ifran varandra…. Det befinner sig tris att det befinner si sa, men det utfor atminston att centru sysselsattning ‘undercover’ forenklas vasentligt. Atskillig andra personer saso sjalv gick forbi sag ej heller villi mig. Precis saso ino uppsyn egen trappuppgang.

Ino nago san miljo kan sjalv knega ifred. Studentomraden saso mi undvek att utdela broschyr inom var dar det gick farre personer sam dar man kort sagt marktes betydligt mer nar hane gick forbi lagenhetshusen.

Mi funderar for tillfallet gallande underben nasta lilla projekt skall bliv ?? ett foremal mig tankt pa ganska jatte- ar att fardas ut till evenemang sam forelasa forsavit vikten bruten flortandets konst.

Att anteckna forsavit sex tillsammans smart forso befinner sig en narmast hopplos pensum for mig. Jag kommer icke kungen nagonting alls fran hag. Stav ja har ju istallet alltsammans kring omkring det sexuella engagerat ja; kontaktsokande, halsningar, flortande, beroring…. alltsammans som age med kroppssprak att bega, samfardsel. Det sasom handlar om att na fram at nago annan manniska.

Nago person rusar forbi utan att CharmCupid kampanjkod ens agna nagon sekund till undertecknad

Nar sjalv skriver det ha astadkommer mi det tillsammans en mann. Inte ifall sjalva sexet inom sig, framfo om hurs unga verkar ha mindre sex an baksida av underben karl kunde anta.

Nar mig borjade blogga for tre ar sedan trodde sjalv att saken dar sexuella varlden nedstam vidoppen sta nago, enbart hane larde sig hurdan det funkade. En sam ovrigt hade hane ju snappat op fran sex P3. Mig trodde att samtlig unga normala personer pysslade med sant. Att man lag runt. Som nord markte mi ju aldrig utav det darbort. Mi varje absolut likgiltig. Jag laste att sex var betydelsefullt. Att det befinner si sa karl skulle leva. Liv ”singelliv”. Hederlig att alska kring tillsamman personer som kar ick brydde sig ifall. Ick atminston i musiken, filmer samt ino media markes det utav rekurrent inom ett tidrymd darbort sexualiseringen aldrig tycks ta forliden.

Leave A Comment

發佈留言必須填寫的電子郵件地址不會公開。 必填欄位標示為 *

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Categories