Badoo encounters ar ett parti som anvandare spelar forut flinkt eftersoka matchningar

Badoo encounters ar ett parti som anvandare spelar forut flinkt eftersoka matchningar

Det har ar bilder fran specifikt utvalda konsument

  • Badoo Encounters som ett festligt fason att forska efter matchningar
  • Det finns en angransande sokfunktion
  • Du kan besta presentator forut en levande videosandning och tjana in foljare

Det har ar bilder fran specifikt utvalda anvandare

  • Alla medlemmar kan langa meddelanden gratis

Den har funktionen visar matchningarna en efter en, dar varje post visar anvandarens bild plus personens https://getbride.org/sv/latvianska-brudar/ principiell information t.ex. namn, alder och hur flera intressen ni har gemensamt.

Tryck kungen hjartikonen (eller 1:a kungen ditt tangentbord) ifall du ar hagad, eller X ikonen (2:a gallande ditt tangentbord) ifall du inte ar hagad alls. De flesta brukare spelar detta lek pa ett flinkt och enkelt metod genom att rubba sig igenom de annorlunda val. Sakforhallande ett att funktioner liknar Tinders svep vanster eller svep hoger lek.

Om du ar vaken sa kommer du att registrera lankar i ovre hogra hornet av varje post dar du kan visa och separera anvandarens profil. Du kan samt filtrera spelet pro att enkom presentera killar eller tjejer, eller anvandare inom ett visst aldersintervall.

Badoos primara sokfunktion “Folk i narheten” tillater brukare att hitta andra medlemma lokalisering. Du kan filtrera sjalva sokningen sa att enbart de konton som ar nya, eller brukare som ar online, visas. Bortsett fran det finns det manga sokfilter som du kan forbruka pro att reducera resultaten:

  1. Kon
  2. Baksida av underben de letar efter (vanner, chatt, dejt)
  3. Alder
  4. Plats
  5. Avstandet fran dig

Trots sjalva namnet sa handlar det om folk i narheten av dig sjalv och inte ifall att eftersoka personer nara din plats, alldenstund du aven kan ringa utslag fran anvandare som anger forsvinna fysiska positioner enskild. Du kan dessutom filtrera sokningen for att visa anvandare fran en annan stan eller region.

Nederst till hoger gallande din profilsida sa kommer du att klara av kika manga profilbilder. Du kan fa ditt proifil kort visat arme ocksagenom att forvarva mer krediter. Klicka enbart pa ett bild forut att visa anvandarens profil. Ifall du ar hagad av personen i undran sa kan du skicka ett budskap till hen.

Alldenstund Badoo dating ar en gratis tjanstebaserad sa ar det mojlight att posta meddelanden till andra konsument aven utan att erlagga pro premiumtjanster. Det enda du behover forut att igangsattning en konversation ar att ladda upp ett bild gallande dig sjalv. Nar du inneha ett foto redo och godkant sa kommer du att klara av kontakta andra medlemmar gallande webbplatsen. Medlemmar kan dock endast avsanda upp till tva meddelanden till anvandare som de ej inneha matchats med. Nar du har anvant dina tvenne meddelanden sa tvungen dessa medlemmar besvara dig forst innan du kan fortskrida konversaitonen med dessa.

Du kan stalla in det sa att du far notifieringar genom e-post eller din webblasare nar du far ett nytt anslag. Om det finns en specifik brukare som du ar sarskilt hagad fran och gor slut gallande din anslag tilldelning bums sa kan du behalla dessa anvandare kungen din favoritlista. A andra sidan, om anvandaren skriver nagot stotande eller olampligt sa kan du valja att stoppa dem sa att de inte langre kan kontakta dig.

Nar det galler Badoos besked egenskaper sa ger vi den betyget 4 fran komplett 5 mojliga. Med de flesta meddelandetjanster begransade sa kan anvandare endast posta budskap till en annan brukare en stig. Annu varre, de kan inte lotsa konversation med en person som inte har gillat deras kort i gengald. Med Badoo dejting far du minst tvenne forsok att lite uppmarksamheten hos individen du forsoker fa kontakt med och ifall de svarar sa forvinner granserna for antal meddelanden som ni kan skicka mellan varandra.

Leave A Comment

發佈留言必須填寫的電子郵件地址不會公開。 必填欄位標示為 *

Instagram

Instagram did not return a 200.

Categories