Allt som allt ar Tinder ett ganska bra dejtingtjanst

Allt som allt ar Tinder ett ganska bra dejtingtjanst

Flertal medlemmar och en regelbunden konsfordelning drar opp omdomet. Det finns heller inga falska medlem gallande att konkurrensen kan existera karv, stamningen ytlig och att du latt kan bliv refuserad. Villig odla intelligent kan andra dejtingsidor besta mer aktuella forsavit ni soker nagot saso befinner sig en aning mer allvar.

Fordelar
  • Valdigt folklig app
  • Du far mycket ut fran betalningsprenumerationen
Nackdelar
  • Svajpfunktionen kan besta irriterande

Inlednin

Tinder befinner si nog den mest kanda dejtingappen i Sverige i dag. Minst bland saken dar yngre generationen ar det ganska skumt ifall du inte finns alternativt inneha funnits villig Tinder. Andock aven den aldre generationen ager enligt vart intryck tagit sig in mer sam mer villig Tinder.

I var vankrets finns det atskilliga aldre pa Tinder sasom kolla konstigt pa oss ifall vi fragar forsavit Tinder ick befinner sig nago ungdomsapp. Flera par i Sverige befinner sig sammanlagt i dag tack vare den arme appen, samt ytterligare age Tinder att tacka forut mer eller mindre lyckade dejter.

Vi ville testa saken da narvarande appen av grunden. Befinner sig saken dar enkel att begagna? Befinner si det forsiktig att inleda och bibehalla konversera? Befinner si det flyktig att atnjuta sig en dejt? Det fanns ett bit fragor sasom vi stallde fore vi borjade prova den pa allvar, sam vi kan allareda omedelbar ge dej do korta svaren: acceptera, givetvis och jada.

Las vidare darfor att lyssna p mer forsavitt hurda vi begrundar det har odl eventuellt du tillika kan fa tillsammans dig marklig forslag samt direktion mo ditt eget flortande villig kopet.

Nerladdning sam anvandarprofil

Tinder kan enkelt laddas ned igenom Google Play eller Itunes. Nerladdningen promenera fort samt for ni vet ordet bruten tvungen n utse ut snygga bilder sasom kan bega en mumsigt intryck kungen det motsatta konet.

Utover bilder villig de personligen maste du ange varje du studerar/jobbar samt anteckna nagon fotografi profilbeskrivning (vi skall skrida narmare in villig hur sa du bord forfatta narvarande framti). Bortsett fran bilderna befinner sig det valfritt vad du vill inkludera i din image. Denna rorlighet gillade vi, och vi maste donera cred at utvecklarna for det ha.

Swajpning sam matchning

Tinder utnyttjar sa kallad ”swajp”-teknologi darbort man bokstavligen swajpar av image mot profil. Swajpar man till vanster anger man att man ”gillar” personen samt mojligheten till nago matchning blir en verklig. Swajpar karl daremo til modera sker det motsatta sam mojligheten mo en matchning franskrives. Saken dar har swajp-funktionen ar icke blott effektiv, saken dar befinner si dessutom grymt festlig.

Det kanns nastan saso att agera ett lockton nar karl gallande seriost satter igang sam swajpar. Vissa anvandare swajpar alltid at vanster darfor att maximera mojligheten mo matchningar. Tanken bakom den har strategin befinner si nog att man kan penetrer tryta matchningar framtid samt framst emeda exkludera dom sasom man icke kan filosofera sig att dejta. Emeda slipper karl arbetet med att evaluer ett fullstandig paverkad anvandare saso kanske likval aldrig skulle bli nago matchning.

Kungen odl forstandig kan det har befinna en fiffig satt, skad saso vi ager lart oss bruten vara foraldrar nar vi varenda unga: forsavitt nagot later for enastaende darfor att existera tvattakta, emeda ar det formodligen det! samt utan att veta betyga om det befinner si riktig odl ager vi hort rykten ifall att Tinder ager nago algoritm saso slar negativt mot nyttjare som enkom swajpar til e hall inte me att filosofera sig om. Ifall detta stammer kan man se det sasom odl att Tinder skanker nago favor at do anvandare som anvander swajp-funktionen odl saso saken dar varje tankt att anvandas. I odl fall tycker vi asiacharm kampanjkod att det varje en finemang karaktar fran Tinder.

Leave A Comment

發佈留言必須填寫的電子郵件地址不會公開。 必填欄位標示為 *

Instagram

Instagram did not return a 200.

Categories