Fortsattningsvis maste hane fylleri i fundamental upplysning ifall sig sjalv, bland annat fodelsedatum, kon samt bostadsort

Fortsattningsvis maste hane fylleri i fundamental upplysning ifall sig sjalv, bland annat fodelsedatum, kon samt bostadsort

Registrering

For att registrera sig kungen Happy Pancake maste karl ladda i ett onskat anvandarnamn, ett losenord sam ange nago gallande e-postadress.

Darfor att Happy Pancake ar en dejtingsajt utvecklat hederlig pro folk som bor i Sverige valjer karl nago svensk perso by och kommun. Till slu tvungen hane utse ifall man soker karla alternativt kvinnor igeno tjansten, aven godta medlemsvillkoren sasom sidan har. Vi atervander till dem langre ned.

Nar karl age fyllt i ovannamnda dat sam klickat kungen ”registrera” dyker det opp lite underrattelse som befinner si riktad till nya medlemmar. Bland annat tillat man fakta forsavitt att e aktiveringsmejl inneha skickats saso hane plikt intrad sam klicka gallande for att aktivera sitt medlemskap.

Aktiveringsmejlet skickas saklart till saken dar mejladress sasom du angav bred registreringen, checka i spammappen forsavit ni inte hittar det! Det informeras likasa forsavitt att uppsyn sida befinner sig sidan som hane landar pa nar hane loggar in i framtiden, sam att hane bland annat kan tipsa kompisar forsavitt Happy Pancake.

Det specificeras aven tvenne viktiga grej i det har tidsperiod. For det forsta att karl stadse skall akta det sasom andra skriver i deras profiler, sam att man skal uppfora sig hansynsfullt gentemot andra medlemmar.

Forut det andra att Happy Pancake ej ar domstol placering ifall man bara soker sexuella kontakter. Om karl laddar opp alternativt skickar in nagon framlaggning med en sadant onsknin sa kommer saken dar icke att godkannas.

Grimas profil

Hett villig grima framtoning kan karl fyll op nagon profilbild. Denna visas forut andra medlemmar och du borde pa grund av utse ett bild darborta hane tydligt sam otvetydigt ser att det befinner si ni.

Jamaican kvinnor

Valjer karl exempelvi ett gruppbild kan det existera nago finemang forslag att reducera saken dar odla att det inte rader nagra misstro forsavitt vem ni befinner sig gallande bilden. Nar hane ager laddat upp en bild tar det f epok innan andra konsument kan betrakta den, eftersom bilden framst maste godkannas. Detta antar vi befinner sig mot for att avstyra stotande bilder.

Herre kan dessutom komplettera nagon presentationstext under grimas image. Denna text tvingas existera atminstone 200 tecken samt karakterisera dej allena samt saken da n soker.

Utvecklarna itu Happy Pancake skanke nagra exempel pa don saso de ick vill se i presentationer, och som kan resultera i att presentationen underkanns: Lankar till andra hemsidor, eko itu den beskrivning sasom star under din profilbild, dikter/lattexter, osv.

Ifall presentationen bryter till atskilliga regler kan det resultera i att laka ditt konto pa Happy Pancake blir avstangt. Det galler salede att varje vaken har.

A Min image kan hane navigera framat till tvenne undersidor: ”Mer ifall mig” och ”Intressen”. Mirakel ”Mer forsavit mig” kan man bifoga upplysning om sitt utseende, arbete/utbildning, installningar (till exempel mot alkohol, politisk svansforing, religion, rokning, osv).

Herre kan samt indikera sitt stjarntecken, ifall herre har barn samt ifall karl har djur. under ”Intressen” tillat hane opp flera valmojlighe sasom man kan kryssa pro. Detta befinner si kategoribaserat tillsamman harnast kategorier: foda samt dricka, musik, rulle sam TV, trende samt vacker, idrot, resor, lockton, intress, litteratu och kultur, ocksa ovrigt.

under respektive fack finns flera alternativ, till exempel rap, disco, house, R&B samt metal mirake musik. Det dyker tillika opp motion kungen konkreta artister sasom exempelvi David Guetta eller Bruno Mars.

Det ar fast an ick i synnerhet flera konkreta artister saso dyker opp sam vi anse att det varenda konstigt att det icke gick att forfatta in nagot sjalv (man plikt selektera bland de fa artister som namns).

Grima blad

Pa grima part kan hane betrakta grej saso age skett hett gallande ens part. Bland annat kan karl betrakta vem som age besokt ens imag, forsavitt karl har mottagit ett flirt aven forsavitt karl ager olasta meddelanden. Dartill finns alternativ som snabbmatchning.

Leave A Comment

發佈留言必須填寫的電子郵件地址不會公開。 必填欄位標示為 *

Instagram

Instagram did not return a 200.

Categories