Kostnad sam Betalt Medlemskapsalternativ – hurda mycket kostar ett medlemskap? Befinner si W-match avgiftsfri?

Kostnad sam Betalt Medlemskapsalternativ – hurda mycket kostar ett medlemskap? Befinner si W-match avgiftsfri?

W-match befinner sig nagon dejting sajt darbort allihopa kan finn en delagare, inte med forsagdhet alternativt fordomar. Den narvarande sajten befinner sig offentlig samt valkomnar alla–heterosexuella, gay, lesbianer samt andra medlemmar bruten HBTQ + community. W-match befinner sig nagon dejting sajt stav de som befinner si intresserade av Personligheter. Icke-registrerade anvandare kan ick beskada din profilinformation. Det ha befinner sig darfor at bevaka integritet sam forvissa att enkom folk ni vill samspel med kan betrakta din information. Darfor hemsidan age nagon fullsatt fogli webb formgivning (sidan kommer andras darfor att justera enhetens skarmstorlek), kan ni anvanda tjansten kungen din telefon, pille alternativ dator. Det finns samt appar pro bade iOS sam Android. Saken dar narvarande dejting sajten befinner sig absolut kostnadsfri. Brukare betalar ick for registrering alternativ medlemskap.

Inskrivnin – Hur registrerar du de hos W-match?

Konsument kan protokollfora sig via att bruka avta Facebook eller Google konton, vilket astadkomme processen enklare (en del obligatoriska falt fylls i automatiskt).

Nyttjare kan uppfatta sig via att forbruka sitt Facebook konto, vilket utfor processen enklare (nago bit obligatoriska ruta fylls i automatiskt).

Okrankbarhe samt anonymitet

Online dejting faller vanligtvis mirakel kategorierna “offentlig” och “privat”. Intill oppen dejting, befinner sig allihopa anvandare synliga, tillika stav medlemmar sasom icke befinner sig registrerade. Omgaende emot, sa skyddar privata dejting sajter anonymitet och integritet igenom att halla innehallet otillgangligt forut nyttjare sasom ej befinner sig registrerade.

Emedan profiler ick befinner si privata, har oanmalda nyttjare chansen att se din information. Odla, varenda forsiktig med det du valjer att avskilja.

Prevention av falska profiler sam lurendrejeri

Ni behover icke verifiera ditt email konto darfor att protokollfora dig kungen Wmatch portalen. Email verifikation anvands som e grundverktyg forut prevention samt darfor att undvika bedragliga samt falska anvandarprofiler. Emeda saken da har sidan ick anvander detta instrument, befinner sig det genomforbar att det finns falska profiler gallande sajten, odl varje latt med vem n interagerar.

Det finns inget fotogodkannande pa Wmatch. Kungen sa forstandig, ar det genomforbar att du hittar falska eller bedragliga profiler villig sajten (kandiskopior, filmkaraktarer, reklaminnehall, etc.). Do arme falska profilerna kan tvart kannas aterigen baserat pa forsvinna ljusets partikelkaraktar. Andock, tank grundligt villig vem n valjer att prata tillsamman. For hand bifall hjalper samt att sall opassande alternativt explicita ljusets partikelkaraktar sasom nyttjare av och till laddar op kungen dating sajter, odla varenda aktsam forsavit det ha samt.

Krav (TOS)

Den narvarand dejtingsajten age avta kriterium tillgangliga (ni kommer att lokalisera ett lank mot dem gallande startsidan). Vi rekommenderar att n laser dem innan ni anmaler dig. Ehur det kan existera mycket skrif, befinner sig det angelaget att bekanta sig tillsammans saken da.

Kontaktinformation

Dejting sajten Wmatch drivs bruten VLMedia Inc., sasom befinner si registrerad i Turkey. Om n vill kontakta det ha foretag, kan du bruka darpa kontaktinformation:

Annullera Ditt Konto – hurda raderar sjalv karna konto hos W-match?

Avanmalan fran ditt konto hos Wmatch kan goras nar som helst samt gratis. Det ha gors online. Ifall du icke hittar alternativet att anmala ditt konto, kan du kontakta kundservice, saso kommer donera dig instruktioner ifall hurda n utfor detta. Medlemskap kungen Wmatch ar gratis. Odl, du behover ej fullborda betalningar––fylla i, eller radera nagon betalningsinformation. Nar ni valjer att stryka din framtoning, inneha ni par option: 1) inaktivera ditt konto, alternativ 2) utplana det absolut sam hallet av databasen. Oavsett forsavitt ditt konto inaktiverats alternativ raderats alldeles sam hallet, odl kommer ick din profil att langre forefall stav andra nyttjare, och n kommer ej att fa meddelanden. Skada, forsavitt n inaktiverar din framtoning, samt darnast ateraktiverar den, odl kommer alla dina forra meddelanden sam kontakter forefalla. Till antonym, forsavit du raderar din profil helt samt hallet och darnast skapar den upprepa, enar kommer ni icke vet aterfa fordom konversationer alternativt underrattelse. Forutom att avbestalla ditt konto, ager du samt valet att avregistrera de fran mejlinglistor alternativ andra notifieringar, odla att n inte kommer lite markli nyheter a Wmatch.

Leave A Comment

發佈留言必須填寫的電子郵件地址不會公開。 必填欄位標示為 *

Instagram

Instagram did not return a 200.

Categories